Atilla Karaarslan
GÜNLÜKSİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMKARABÜK HAVA KALİTESİFOTO-GALERİVİDEOŞÜKRÜ KARAARSLANKÜNYEİLETİŞİM
KGC'den Mehmet Ali Şahin'e AÇIK MEKTUP

02.07.2013 - 15:38 2 - 1357

Karabük Gazeteciler Cemiyeti KGC Yönetim Kurulu bugün basın açıklaması aracılığıyla Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin'e bir açık mektup yazdı.

Sayın Mehmet Ali Şahin'e AÇIK MEKTUP
Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri olarak bu satırları yaşanan olumsuzluklar nedeniyle size yazma zorunluluğu hissettik.
“Karabükspor siyaset üstüdür”
Söylediğiniz bu anlamlı sözden yola çıkarak, siyasi kimliğinizden dolayı değil sizin Kardemir Karabükspor’un ONURSAL Başkanı olmanızdan dolayı yazıyoruz.

Sayın Başkanım;
Çok iyi biliyoruz, son günlerde Kardemir Karabükspor’da yaşananlar sizleri de derinden üzmektedir. Kentimizin güzide takımı Türk futbol camiasında çok güzel bir yer edinmiştir. Ülkemizde “Karabük” ismi Kardemir Karabükspor sayesinde sempati duyulan, sevilen bir Anadolu takımı kimliğine sahip olmuştur. Ve Kardemir Karabükspor marka ismi, vizyonu ve yükselen değeri ile kurumsallaşmıştır.
Yaşanan son gelişmeleri bir kenara bırakarak, Onursal Başkanı olduğunuz Kardemir Karabükspor’un geleceği için sizin öneri ve desteğinize acilen ihtiyaç duyulduğunu ifade etmekteyiz.
Saygılarımızla 02.07.2013

Yorum gönder

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

Captcha

YORUMLAR

Toplam: | gösteriliyor:

Arl

image
Karabük'te 2015 yılın olayı ve yılın adamı kim? Bu sorunun cevabını bulmak için bir haftadır arşiv haberlerini gözden geçiriyorum. Aslında sorunun cevabını net olarak biliyorum....
BU HABERLERİ OKUDUNUZ MU?
ÇOK OKUNANLAR

3Nisan.com
SON YORUMLANANLAR
avatar Sahip çıkılmayan bütün ...