21 Ekim 2021 Perşembe

KGC'den Mehmet Ali Şahin'e AÇIK MEKTUP

Karabük Gazeteciler Cemiyeti KGC Yönetim Kurulu bugün basın açıklaması aracılığıyla Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin’e bir açık mektup yazdı.

Sayın Mehmet Ali Şahin’e AÇIK MEKTUP
Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri olarak bu satırları yaşanan olumsuzluklar nedeniyle size yazma zorunluluğu hissettik.
“Karabükspor siyaset üstüdür”
Söylediğiniz bu anlamlı sözden yola çıkarak, siyasi kimliğinizden dolayı değil sizin Kardemir Karabükspor’un ONURSAL Başkanı olmanızdan dolayı yazıyoruz.

Sayın Başkanım;
Çok iyi biliyoruz, son günlerde Kardemir Karabükspor’da yaşananlar sizleri de derinden üzmektedir. Kentimizin güzide takımı Türk futbol camiasında çok güzel bir yer edinmiştir. Ülkemizde “Karabük” ismi Kardemir Karabükspor sayesinde sempati duyulan, sevilen bir Anadolu takımı kimliğine sahip olmuştur. Ve Kardemir Karabükspor marka ismi, vizyonu ve yükselen değeri ile kurumsallaşmıştır.
Yaşanan son gelişmeleri bir kenara bırakarak, Onursal Başkanı olduğunuz Kardemir Karabükspor’un geleceği için sizin öneri ve desteğinize acilen ihtiyaç duyulduğunu ifade etmekteyiz.
Saygılarımızla 02.07.2013

YORUMLAR