22.8 C
Karabük
30 Nisan Salı 2024

Ömer Ayar'dan "trajikomik" tweeti

Ak Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar’ın Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yazdığı mesaja, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’de Facebook’daki hesabından cevap verdi.

Ömer Ayar’ın; “Rafet Vergilinin Doğalgaz üzerinden siyaset yapması trajikomiktir. Halkı aldatmaktır! Doğalgazı Karabüke AK Parti getirmiştir” tweetine anında cevap geldi.

Rafet vergili’de; “Sayın AK Parti İl Başkanının dediği gibi halkı filan kandırmıyoruz.Öncelikle doğalgazı Karabük’e getirenlere teşekkür ediyoruz.

Ancak önemli olan doğalgazı getirmek değil insanların kullanımına sunmaktır. 4.5 yılda Karabük’te doğalgaz kullanım oranı % 95’e ulaşmıştır. Bu da bizim kararlı çalışmalarımız sonucunda olmuştur. Büyük bölümü gecekondu olan bir şehrin % 95’ine doğalgaz vermek büyük bir olaydır. Çünkü gaz dağıtım şirketinin gecekondu bölgelerine gaz verme mecburiyeti yoktur.

Tüm bu çalışmalar bizim planlamalarımız ve kararlı duruşumuz neticesinde olmuştur.Bu vesile ile KARGAZ yöneticilerine teşekkür etmeyi de bir borc bilirim. Saygılarımla…

 

3922

Facebook Yorumları

Son Haberler